Політика конфіденційності

Угода про конфіденційність та її умови

1. Компанія REBREW (надалі «Компанія» або «ми») поважає право кожної людини на конфіденційність, а тому Компанія забезпечує надійний захист конфіденційної інформації, отриманої від будь-якої фізичної особи, індивідуального підприємця, юридичної особи (далі «Замовник»), надалі всі разом поіменовані, як «Сторони». 

2. Дана Угода про конфіденційність (надалі «Угода») регулює відносини між Компанією та Замовником стосовно:

2.1. обробки персональної інформації Замовника співробітниками Компанії, які безпосередньо здійснюють обробку та/або мають доступ до цих персональних даних у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків, включаючи, крім іншого, збирання, використання, збереження і безпеку наданої Замовником та/або зібраної у Замовника інформації;

2.2. використання конфіденційних даних Компанії Замовником та подальшого використання матеріалів, отриманих Замовником на даному сайті. 

3. Перегляд та завантаження матеріалів з цього сайту та здійснення замовлення Продукції Замовником на нашому сайті свідчить про приєднання Замовника до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду на включення його персональних даних до бази персональних даних, а також на згоду з наведеними умовами. 

4. Володільцем бази персональних даних є Компанія.

5. Дія цієї Угоди поширюється:

5.1. на всю інформацію, яку Компанія та/або її уповноважені особи, які діють від імені Компанії, можуть отримати про Замовника під час здійснення замовлення останнім будь-якої Продукції Компанії. Інформація Замовником надається шляхом заповнення останнім відповідних форм, при цьому обсяг надання інформації при заповненні необов’язкових полів зазначених форм визначається Замовником самостійно;

5.2. на всі матеріали цього сайту, які Компанія дозволяє переглядати та завантажувати Замовником тільки для особистого некомерційного використання, за умови збереження Замовником всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах і будь-яких їх копіях. 

6. Метою обробки персональних даних є:

6.1. зберігання та обслуговування даних Замовника, відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних»;

6.2. забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання послуг та здійснення розрахунків за придбану Продукцію відповідно до норм Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». 

7. Сторони погоджуються, що відносно Персональної (конфіденційної) інформації повинні дотримуватись умови суворої конфіденційності і така інформація не підлягає продажу, обміну, публікації чи іншому розкриттю будь-кому, будь-яким шляхом. 

8. Забороняється обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

9. Реєструючись на цьому сайті, Замовник погоджується надавати достовірну та точну інформацію про себе та свої контактні дані.

Особи віком до 18 років не мають права замовляти будь-яку алкогольну Продукцію на сайті Компанії, а також одержувати її. 

10. Компанія не ініціює розміщення персональної інформації при використанні Продуктів Компанії, не контролює її достовірність і актуальність, проте Компанія залишає за собою право вимагати підтвердження достовірності, переданої йому інформації Замовником.

11. Збирання, використання, поширення, зберігання та розкриття персональних даних, а також порядок доступу до персональних даних визначаються Законом України «Про доступ до публічної інформації» та Законом України «Про захист персональних даних».

12. Залишаючи коментарі на цьому сайті або звертаючись до нас, Замовник несе повну  відповідальність, що таке повідомлення не є загрозливим, таким що суперечить моральним нормам, порушує авторські права, пропагує ненависть та/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить наклеп та/або образи на адресу конкретних осіб та/або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Замовник надає згоду, що будь-яке його повідомлення Компанія може видаляти без відповідної на те згоди, а також безоплатно використовувати такі повідомлення на власний розсуд. Компанія не несе жодної відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену Замовником.

13. Розкриття персональної інформації третім особам здійснюється наступних випадках:

13.1. Замовник завчасно висловив свою згоду на таке розкриття;

13.2. передача необхідна для захисту прав і законних інтересів Компанії або третіх осіб у випадках, коли Замовник порушує авторські права Компанії та/або відповідну Угоду.

13.3. інших вимог встановлених чинним законодавством України.

14. Відвідуючи цей сайт, Замовник приймає умови цієї Угоди. Компанія має право використовувати інформацію Замовника у порядку, описаному у цій Угоді. Дана Угода про конфіденційність може бути змінена Компанією в односторонньому порядку шляхом розміщення їх в новій редакції в мережі Інтернет. Якщо Замовник продовжує користуватися сайтом та здійснює замовлення Продукції Компанії і після розміщення Компанією на цьому сайті Угоди зі змінами, це означатиме прийняття Замовником таких змін.

15. У разі виникнення будь-яких запитань чи зауважень щодо положень цієї Угоди, будь ласка, зв’яжіться з нами шляхом надіслання нам запиту на адресу електронної пошти: shop@reformation.beer

Всі результати пошуку
0